Kurs- og showbilletter bestilles her:
Gå til skjema


Registrering til DOTY gjøres her:
Gå til skjema


Velkommen til
OODF 2022

Grunnet covid-19 har OODF ikke kunnet feire 15-års jubileumet som planlagt i 2021. Vi slår derfor på stortromma i år!
Kultur Norge trenger fysiske arrangementer for å overleve, og det inkluderer Norges magedans miljø, men vi velger å gjøre noen endringer av hensyn til pandemien og endringer i samfunnet.
Verden ser annerledes ut og vi føler et behov for å ta et skritt tilbake og fokusere på festivalens puls - sosiale platformer, muligheter for å lære og vokse som dansere, tilgang til dans på høyt nivå og levende musikk. Vi vil gi dere Kairo-følelsen nå som vi ikke reiser like mye lengre.
Vi velger å flytte festivalen til juni da smittetrykket generelt er lavt om sommeren, og håper vårt dansemiljø setter pris på initiativet og støtter opp om arrangementet.
Vi har lagt in 30 minutters pause mellom samtlige kurs.
Vi vet ikke sikkert om det vil være publikums restriksjoner som påvirker arrangementet - og vi legger derfor ut et begrenset antall billetter til salg i først omgang.

Ønsker du at vi skal ha et levende magedansmiljø fremover så trenger vi din støtte.

BETINGELSER IFM COVID19 RELATERTE FORHINDRINGER

Vi forholder oss til enhvertid til nasjonale og Oslo kommunes restriksjoner.
Dersom regjeringen eller Oslo kommune pålegger et arrangementsforbud som gjør at vi ikke kan gjennomføre OODF 2022 som planlagt gjelder følgende:


KURS
Ved et arrangementsforbud vil vi i første omgang prøve å tilby et godt online tilbud. De som ikke ønsker et online kurstilbud får refundert kursavgiftene.
Dersom det ikke er mange nok deltakere til å gjennomføre kursene digitalt vil kurset kanselleres og alle påmeldte deltakere får refundert sin kursavgift.
De kursene som har nok påmeldte digitalt vil gå som planlagt.
Dersom en full lockdown forhindrer et online tilbud refunderes alle kursavgifter.

SHOW
Ved et arrangementsforbud vil vi i første omgang prøve å tilby et digitalt alternativ hvor showet streames. Ved kjøp av showbilletter må kjøper godta at en fysisk billett digitaliseres dersom myndighetene innfører et arrangementsforbud, men et online alternativ fortsatt kan produseres.
Showbilletter refunderes ikke dersom en full lockdown forhindrer et online tilbud.


OSLO KOMMUNES RÅD OG REGLER FINNER DU HER:https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/#gref

NASJONALE REGLER OG ANBEFALINGER FINNER DU HER: https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/