Kurs- og showbilletter bestilles her:
Gå til skjema


Velkommen til
OODF 2021 - COVID EDITION

Grunnet covid19 har OODF ikke kunnet gjennomføres på vanlig måte i år.
Kultur Norge trenger fysiske arrangementer for å overleve, og det inkluderer Norges magedans miljø.
Vi tar en stor risiko ved å arrangere dette og håper vårt dansemiljø setter pris på initiativet og støtter opp om arrangementet.
Med restriksjoner kommer konsekvenser - et svært begrenset antall billetter legges ut til salg og vi tar fobehold om et minimium antall solgte billetter innen 15. mai for at festivalen skal kunne gjennomføres som planlagt.
Vi setter en lav billettpris da vi ønsker at flest mulig skal kunne komme, inkldert de som har blitt rammet økonomisk ved permittering og liknende.
Arrangementet er er stort underskuddsprosjekt og vi åpner derfor for donasjoner for de som har anledning til å bidra.
Hver eneste krone tas imot med stor takk og går direkte til å dekke utgifter til showet.
Ønsker du at vi skal ha et levende magedansmiljø fremover så trenger vi din støtte.

BETINGELSER IFM COVID19 RELATERTE FORHINDRINGER

Grunnet restriksjoner og smittevern regler må showbilletter og kursbilletter forhåndsbestilles. Vi tar forbehold om at et minimum antall billetter er solgt innen 15. mai for at arrangementet gjennomføes som planlagt. Dersom vi velger å kansellere festivalen før 17. mai refunderes alle billetter.

Vi forholder oss til enhvertid til nasjonale og Oslo kommunes restriksjoner.
Dersom regjeringen eller Oslo kommune pålegger et arrangementsforbud som gjør at vi ikke kan gjennomføre OODF 2021 som planlagt gjelder følgende:


KURS
Ved et arrangementsforbud vil vi i første omgang prøve å tilby et godt online tilbud. De som ikke ønsker et online kurstilbud får refundert kursavgiftene.
Dersom det ikke er mange nok deltakere til å gjennomføre kursene digitalt vil kurset kanselleres og alle påmeldte deltakere får refundert sin kursavgift.
De kursene som har nok påmeldte digitalt vil gå som planlagt.
Dersom en full lockdown forhindrer et online tilbud refunderes alle kursavgifter.

SHOW
Ved et arrangementsforbud vil vi i første omgang prøve å tilby et digitalt alternativ hvor showet streames. Ved kjøp av showbilletter må kjøper godta at en fysisk billett digitaliseres dersom myndighetene innfører et arrangementsforbud, men et online alternativ fortsatt kan produseres.
Showbilletter refunderes ikke dersom en full lockdown forhindrer et online tilbud.


OSLO KOMMUNES RÅD OG REGLER FINNER DU HER:https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/#gref

NASJONALE REGLER OG ANBEFALINGER FINNER DU HER: https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/